Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اورژانس استان یزد بابیان اینکه شهر زارچ مشکل اورژانس ندارد، گفت: در موارد تهدیدکننده حیات انسان تیم اورژانس اعزام می‌شود نه تب.

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، سامانه «فارس من» باهدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات و سوژه‌های خبری مردم راه‌اندازی شده و به پیگیری موارد اعلامی می‌پردازد.

«نداشتن تعداد کافی خودرو آمبولانس در زارچ» سوژه مردمی بود که اعلام کرده بودند به علت نبود خودرو آمبولانس برخی مشکلات برای مردم این منطقه به وجود آورده و در توضیح این سوژه آورده شده که " در شهر زارچ یزد به دلیل کافی نبودن ماشین آمبولانس و دیر رسیدن تاکنون چند نفر از همشهریان جان خود را ازدست‌داده‌اند ".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا در گفت‌وگو با احمد دهقان، رئیس سازمان اورژانس استان یزد وضعیت اورژانس این منطقه را جویا شدیم که وی در این خصوص، گفت: پایگاه اورژانس در ورودی منطقه زارچ وجود دارد و در 24 ساعت شبانه‌روز فعال است.

وی بابیان اینکه شهر زارچ جزء مناطقی در استان یزد است که دورتادور آن پایگاه‌های اورژانس مستقر هستند، اظهار داشت: پایگاه شاهدیه، اشکذر و زارچ سه پایگاه اورژانسی هستند که به مردم  این شهر خدمت‌رسانی می‌کنند.

دهقان با اشاره به اینکه مشکلی در خصوص آمبولانس در شهر زارچ نداریم، اضافه کرد: در هر زمان شبانه‌روز که مردم زارچ نیازمند کمک اورژانس باشند، مشکلی برای اعزام تیم اورژانس به این منطقه نداریم و در سریعترین زمان ممکن در محل مورد حضور خواهند داشت.

رئیس سازمان اورژانس استان یزد بابیان اینکه فوریت‌های پزشکی شامل همه مواردی نمی‌شود، گفت: اگر شخصی با اورژانس تماس بگیرد و اعلام کند که تب یکی از اعضای این خانواده بالا است، تیم فوریت‌های پزشکی به آنجا اعزام نخواهد شد چون تب، تهدیدکننده حیات انسان نیست و در شرح وظایف اورژانس نیست.

وی عنوان کرد: وظیفه اورژانس پوشش مأموریت‌هایی است که تهدید کننده حیات انسان مانند سکته‌های مغزی و قلبی، تصادفات، سقوط از ارتفاع و موارد دیگر باشد و مأموریت‌های خاص فقط شامل وظایف اورژانس می‌شود نه هر مأموریتی.

دهقان در پاسخ به این ادعا که برخی مردم شهر زارچ از عدم حضور اورژانس در محل حادثه گله‌مند هستند و می‌گویند تیم اورژانس با تماس‌هایی که گرفتیم بی‌توجه بوده و حضور پیدا نمی‌کند، گفت: اگر سندی در این خصوص دارند ارائه کنند تا پیگیری کنیم و این احتمال هم وجود دارد که تیم‌های اورژانس در اشکذر و زارچ در حال اعزام به مناطق دیگر بودند و تیمی نبوده که بخواهد در آن زمان به محل اعزام شود.

رئیس سازمان اورژانس استان یزد خاطرنشان کرد: تیم اورژانس به مأموریت‌هایی اعزام می‌شود که دلیل تهدیدکننده حیات انسان وجود داشته باشد و در موارد دیگر تیمی اعزام نخواهد شد.

وی در پایان، اضافه کرد: مرکز اورژانس شهر زارچ همیشه فعال ولی به دلایل مختلف درب این مرکز بسته است که باعث تصور این شده که تیم اورژانس در این محل حضور ندارد.

انتهای پیام/90013

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۱۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قابل توجه مسافران حج؛ ورود این موارد به خاک عربستان ممنوع است

به گزارش خبرآنلاین ،فرمانده پلیس فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تاکید کرد: طبق ماده ۱۷ قانون مبارزه با مواد مخدر، در صورت کشف مواد مخدر از زائر، آن فرد در مرحله اول یک تا ۵ سال و در مرحله دوم ۵ تا ۱۵ سال ممنوع‌الخروج خواهد شد.

ایسنا در خبری نوشت:سرهنگ اسماعیل کشمیری ـ فرمانده پلیس فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) در همایش توجیهی- آموزشی حج تمتع به زائران توصیه کرد به قوانین کشور عربستان احترام بگذارند و از بردن برخی داروهای گیاهی همچون «شیرین بیان» به سرزمین وحی خودداری کنند.

او اضافه کرد: مواد اسیدی همچون آبلیمو، ترشیجات و... از دیگر موادی است که بردن آنها به کشور عربستان ممنوع است.

کشمیری با تاکید بر اینکه عربستان قوانین سختگیرانه‌ای درباره مواد مخدر دارد، گفت: ما در گیت‌های فرودگاه، نظارت سختگیرانه‌ای خواهیم داشت و اجازه خروج حتی یک گرم مواد مخدر را نخواهیم داد.

فرمانده پلیس فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) افزود: طبق ماده ۱۷ قانون مبارزه با مواد مخدر، در صورت کشف مواد مخدر از زائر، آن فرد در مرحله اول یک تا ۵ سال و در مرحله دوم ۵ تا ۱۵ سال ممنوع‌الخروج خواهد شد.

کشمیری همچنین از زائران خواست با نصب سامانه «پلیس من» از مواردی همچون وضعیت مالیاتی خود اطلاع یابند تا به عنوان مثال در زمان خروج از کشور مشکل مالیاتی نداشته باشند.

فرمانده پلیس فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) همچنین به مدیران کاروان‌ها و زائران توصیه کرد مراسم بدرقه را در مساجد و حسینیه‌ها انجام دهند و محدودیت‌های فرودگاهی را در نظر بگیرند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904037

دیگر خبرها

  • نحوه یادگیری تحلیل داده
  • قابل توجه مسافران حج؛ ورود این موارد به خاک عربستان ممنوع است
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • انحراف پراید در آزادراه خلیج فارس با ۲ فوتی و ۴ مصدوم
  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • خدمات رسانی به مصدومین تصادف زنجیره‌ای ۷ خودرو در جاده شوش اهواز
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ