Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@08:17:47 GMT

گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من !

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۷۳۷۶۹

گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من !

چند تماس متوالی از چند کادر درمان استان یزد با کلی گله‌گذاری و اظهار خستگی، یکی از آنها رییس یکی از مراکز درمانی یزد و دیگری فوق تخصص بیمارستان شهید صدوقی و دیگری پرستاری بود که هر شب را تا صبح بالای سر مبتلایان به کرونا به سر می کرد.

گله داشتند و دلی پر خون، هم از مردم که رعایت نمی کنند و هم از مسوولانی که به گفته آنها فقط به خواهش و تمنا بسنده کردند و تصمیم گیری های سخت گیرانه تر و سرنوشت سازتر نمی‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه در زیر می‌خوانید چکیده درد دل‌ها و رنجنامه‌های این عزیزان است که با خبرنگار ایرنا در میان گذاشتند، آنهایی که به نمایندگی از همکاران خود در مراکز درمانی، دل پر خونی داشتند و بغض شکسته‌ای در گلو .

"هرشب تعداد زیادی مراجعه کننده با علائم کرونا به مرکز درمانی ما مراجعه می کنند که نیازمند بستری هستند و در اغلب موارد هم تختی برای بستری وجود ندارد.

خیلی چیزها را میشود با پول خرید ولی برخی چیزها را نمی‌توان با پول تامین کرد مثل نیروی درمان ؛ نیرویی که خسته شود نمی تواند ادامه دهد بخصوص اگر مراجعات زیاد شود درگیری نیروها هم بیشتر و بر خستگی آنها افزوده می شود.

آنهایی که بی‌خیال در خیابانها راه می روند، ماسک نمی زنند، دورهمی می گیرند، به سفر می روند و در ییلاقات خوش می گذرانند سری به بیمارستانهای یزد بزنند و اوضاع را ببیند؛ این ظلم مضاعف است که عده ای بی‌خیال باشند و عده‌ای هم گمنام در اتاق های کرونایی، لحظه به لحظه فرسوده شوند و کسی به داد آنها نرسد. 

روزانه چند نفر از نیروهای کادر درمان از چرخه خدمت خارج میشوند؛ هر چقدر هم تجهیزات و منابع مالی تزریق شود بی‌فایده است چون تجهیزات و امکانات را می توان خرید اما نیرو را نمی توان خرید و اضافه کرد.

خطاب ما با آنهایی است که به ییلاقات می روند، مسافرت می کنند و متوجه نیستند که خطر، جدی است؛ کرونا ۵۰ درصد به آمار مرگ و میرهای کشور افزوده؛ کرونا شمشیر را از رو بسته و به جنگ ما آمده است.

خدا را شکر می کنم که  مدیر و تصمیم گیرنده بیماران کرونایی استان نیستم چون کار سختی است؛ این روزها تصمیم گیری و مدیریت کرونا در استان سخت است و من می توانم درک کنم آنهایی که مدیریت می کنند چه در دل دارند و چه می کشند.

آنچه مهم است این است که مردم باید عمق فاجعه را درک کنند و تا نکنند آب در هاون کوبیدن است.

لازم است جریمه های سنگین‌تری که قدرت بازدارندگی بیشتری داشته باشد اعمال شود آن هم برای آنهایی که گوش شنوایی ندارند و بی‌خود و بدون دلیل جابجا میشوند و از این نقطه به نقطه دیگر و یا از این شهر به شهر دیگر می روند.

توقیف خودرو و جرائم مالی سنگین می تواند پاسخگو باشد، درآمدهای این جریمه ها هم صرف بخش درمان و بیماران کرونایی شود.

با تمام ظرفیت در حال تلاش هستیم و تمام توان خود را به کار گرفته ایم اما بیشتر از این نمی توان کاری کرد.

مشکل اصلی ما تخت نیست بلکه فرسودگی نیروی های درمانی است، انهایی که خود مبتلا میشوند و از چرخه درمان و فعالیت خارج می شوند؛ آنهایی که از خانواده های خود دور هستند و فرزندان خود را در آغوش نکشیده اند.

مشکل ما کمبود تخت نیست مشکل ما فرسودگی نیروست چرا که اگر بیمارستان یکهزار تختخوابی هم بسازیم دیگر نیرویی نداریم که در آن فعالیت کند؛ روزانه سه تا چهار نفر از کادر درمان در هر یک از مراکز درمانی استان مبتلا میشوند. 

یکی از مشکلات فعلی این است که اگر یک بیمارستانی، کرونایی شد، کارهای درمانی دیگر مردم در بخش های دیگر معطل میشود زیرا همه نیروها و امکانات صرف درمان بیماران کرونایی میشود و بخش های دیگر معطل می ماند و این دردآور است.

بهترین راه حل، پیشگیری است و این کار به دست مسوولان اجرایی حل می شود، البته منظور ما تعطیلی کار و کاسبی مردم نیست؛ اما سخت گیری ها را بیشتر کنند.

برخی استان های محروم کشور رعایت بیشتری می‌کنند تا استان برخورداری مثل یزد که رعایت آن زیر ۵۰ درصد است و تا به ۸۰ درصد نرسد خطر همچنان ادامه دارد.

اکنون بسیاری از کادر درمان شامل پزشک، پرستار، رزیدنت و انتر گرفتار کرونا شده اند و خستگی مزمن، بقیه آنها را هم از پا انداخته است و کادر درمان، بیشتر از این جوابگو نیست.

من بعنوان یک فوق تخصص، قبلا کرونا گرفته ام و دوران سختی را سپری کردم و می دانم چه به بیمار و پرستار و پزشکش می رسد، کادر درمانی که باید شبانه روز بالای سر بیمارش باشد.

گفتند به کادر درمان اضافه کار می دهند اما ما اضافه کار نمی خواهیم زیرا خسته شده‌ایم، بجای اضافه کار به مردم بگویید رعایت کنند" .

تاکنون ۵۶۷ نفر از کادر درمان استان یزد به کرونا مبتلا شده اند و بر اساس تازه ترین اخبار، بیش از ۶۰۰ بیمار مشکوک کرونایی در مراکز درمانی یزد بستری هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا یزد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یزد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا یزد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۳۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند

شرکت آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کرونا، این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت انگلیسی ـ سوئدی آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کووید19 این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند.

این شرکت اعلام کرده که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا چندین نسخه به‌روز شده از واکسن‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده از سوی شرکت‌های مختلف راهی بازار شده و همین مسئله موجب پدید آمدن مازاد واکسن‌ برای بیماری کرونا شده است.

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

براساس گزارش گاردین، در 7 می، آژانس دارویی اروپا اطلاعیه‌ای صادر کرد مبنی بر اینکه این واکسن دیگر مجاز به استفاده نیست. AstraZeneca در بیانیه‌ای گفت که این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که در حال حاضر انواع واکسن‌های جدیدتری در دسترس هستند که برای هدف قرار دادن انواع کووید-19 سازگار شده‌اند.

با وجود این، چند روز پیش در پی شکایت دسته‌جمعی گروهی از شهروندان بریتانیایی، این شرکت اعتراف کرده بود که موارد نادری از واکسن‌های کرونای شرکت آسترازنکا به ایجاد لخته خون و مرگ بیماران منجر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواص درمانی آفتاب گردان که از آن بی خبر هستید
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • سومین سوگواره فرهنگی و مذهبی «نی ناله» فراخوان داد
  • خواص درمانی آب سیب زمینی